Homenatge a Miquel Jaume “Molinera”, el nostre president

El passat dijous, 10 de juny, ens va deixar el nostre amic i president, en Miquel Jaume “Molinera”. Ara ja és a l’alzinar dels Racons. Com també és dins tots els que l’estimarem. Viu en cada un dels nostres records. La seva petjada durarà i la farem el nord i brújula de l’associació.

Com a homenatge, dilluns passat, 21 de juny, els alumnes de sisè amb el seu mestre, en Biel Ferriol, i els familiars i amics, sembràrem l’alzina que el farà present dins aquest lloc que tant va estimar. La seva ombra serà un racó d’amor i pensament.

Recordant el nostre president, Miquel Jaume Campaner. De la revista de l’IES Llucmajor

PARLAMENTS DE LES DUES ALUMNES DE SISÈ DEL COL·LEGI PÚBLIC DURAN-ESTRANY DE LLUBÍ:

Cecilia

Miquel, ens has regalat moments increïbles, moments de felicitat i orgull. Ens has ensenyat a estimar els arbres i les plantes que ens envolten així com es mereixen. Durant els moments que hem estat amb tu aquest curs, han estat hores, minuts i segons d’alegria, contents d’estar al teu costat. Volem que sàpigues que el nostre cor guarda un racó per tu. Gràcies per dedicar temps per les activitats que hem fet junts, gràcies per ensenyar-nos tant en tan poc temps. Gràcies per tot Miquel.

Descansa en pau.

Aina Torrens

Miquel ens vares ensenyar moltes coses sobre les plantes, varem divertir-nos molt amb tu; cada segon ens regalaves un somriure, i ara, injustament ens has deixat. No te podem estar més agraïts ,per això, et volem desitjar que descansis en pau. Sé que encara ens estas ensenyant els valors de les plantes des de l’altra banda. Formes part de nosaltres, però, per nosaltres, també formes part de totes les plantes del planeta, i en especial d’aquest arbre que avui hem sembrat aquí. Esper que algun dia poguem retrobar-nos tots un altre pic i que ens segueixis ensenyant i nosaltres aprenent. Una forta abraçada de tots els alumnes de 6é, i de totes les persones que estimaves.

Adéu Miquel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *