Política de privacitat

La teva informació ens importa

Aquesta política de privacitat s’aplica a la web de Llubí Racons

Si us plau, llegeixi detingudament. Hi trobareu informació important sobre el tractament de les seves dades personals i els drets que li reconeix la normativa vigent en la matèria.

Reservat el dret d’actualitzar la nostra política de privacitat en qualsevol moment per exemple per complir amb eventuals canvis legislatius o jurisprudencials. Si té dubtes o necessita qualsevol aclariment respecte a la nostra Política de privacitat o als seus drets, pot contactar amb nosaltres a través dels canals que s’indiquen més avall.

Vostè manifesta que les dades que ens faciliti, ara o en el futur, són correctes i veraces i es compromet a comunicar-nos qualsevol modificació de les mateixes. En cas de proporcionar dades de caràcter personal de tercers, es compromet a obtenir el consentiment previ dels afectats i a informar-los sobre el contingut d’aquesta política.

De manera general, els camps dels nostres formularis que són assenyalats com a obligatoris, hauran de necessàriament ser emplenats per poder tramitar les seves sol·licituds.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

El responsable del tractament de les dades recollides al web llubi-racons.org (en endavant la Web) és Associació Pedra Foguera – Amics D’els Racons, amb domicili a Carrer Santa Margalida 4, 07430 Llubí, Balears. Espanya

Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de

Per a què tractarem les seves dades?

Les dades dels usuaris de la web seran tractades per a la gestió de la relació amb ells, l’atenció a les seves sol·licituds i consultes, l’administració i la gestió de la seguretat de la web i el compliment de les obligacions legals de l’empresa.

Aquestes dades seran igualment tractades per a fins estadístiques i d’avaluació de la qualitat.

Les dades proporcionades en el formulari de reclamacions seran tractades per a l’atenció a la mateixa, la prestació de serveis, així com per a la gestió interna de Llubí Racons.

Quines dades hem recopilat a través de la pàgina web?

Pel simple fet de navegar en la pàgina web, Llubí Racons recopilarà informació referent a:

Adreça IP.

Versió de navegador.

Sistema operatiu.

Durada de la visita o navegació per la pàgina web.

Aquesta informació s’emmagatzema mitjançant Google Analytics, pel que ens remetem a la Política de Privadesa de Google, ja que aquest recull i tracta aquesta informació. http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

De la mateixa manera, en la pàgina web es facilita la utilitat de Google Maps, la qual pot tenir accés a la ubicació, en el supòsit que l’hi permetis, per tal de facilitar una major especificitat sobre la distància i / o camins nostres seus. Referent a això, ens remetem a la Política de Privacitat utilitzada per Google Maps, per tal de conèixer l’ús i tractament d’aquestes dades http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

La informació que nosaltres fem servir, no estarà relacionada amb un usuari concret i s’emmagatzemarà a les nostres bases de dades, amb la finalitat de realitzar anàlisis estadístiques, millores en la pàgina web, sobre els nostres productes i / o serveis i ens ajudarà a millorar la nostra estratègia comercial. Les dades no seran comunicades a tercers.

Base jurídica dels tractaments

La base per al tractament de les seves dades és la gestió de la relació comercial que s’estableix amb vostè., La prestació dels serveis sol·licitats i el compliment d’obligacions legals.

La gestió de la seguretat de la web es basa en l’existència d’un interès legítim. La realització d’estadístiques i el control de qualitat es basa en el nostre interès legítim per avaluar la qualitat dels nostres serveis.