I TOT VA COMENÇAR A
LA PREHISTÒRIA
PRIMERS POBLADORS I
EDAT DEL
BRONZE A MALLORCA

Qui és

Mª Magdalena Salas Burguera és llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona amb l’especialitat de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia. Va realitzar els cursos de doctorat en Història a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i va dur a terme la tesi de llicenciatura amb el títol “Anàlisi espacial d’algunes comunitats talaiòtiques del nordest de Mallorca”, a la Universitat Pompeu Fabra. Va dur a terme estades d’investigació a la Universitat de Cagliari (Sardenya) i a la Universitat de Reading (Anglaterra).

Ha treballat com a professional per al Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Palma, l’Ajuntament de Calvià, l’Ajuntament d’Artà i Caja Madrid desenvolupant projectes d’investigació arqueològica. Ha participat en diversos projectes nacionals com Cerro del Villar (Málaga), Son Real (Mallorca), Sa Morisca (Calvià) entre d’altres

Des del juny de 2001 fins a l’actualitat és funcionària de l’Ajuntament de Manacor amb el càrrec de tècnica de Patrimoni i directora del Museu d’Història de Manacor. En el desenvolupament del seu càrrec coordina i codirigeix els projectes d’intervenció arqueològica en els jaciments prehistòric de sa Ferradura, Cala Morell i s’Hospitalet Vell i en el jaciment de l’antiguitat tardana de Son Peretó. També dirigeix la revista MUSA que edita el Museu i que tracta temes històrics i patrimonials de les Illes Balears.

Email: museu@manacor.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *