Miquel Costa i Llobera. L’Agre de la terra

Divendres, 23 de setembre a les 20 h. Talaiots Es Racons de Llubí

Recital poètic de Clara Fiol amb la introducció del poeta i la seva obra de Gabriel de la ST
Sampol i Fullana. Poeta. Traductor i professor de la Universitat de les Illes Balears.

Pedra Foguera, Amics dels Racons, estam interessats en potenciar el coneixement i valoració monumental d’aquest jaciment arqueològic i el seu entorn com un dels llocs amb valor gran patrimonial i com a entorn natural dels més importants del poble.
A la vegada volem potenciar, reafirmar i reivindicar el compromís que tenim amb la cultura catalana de Mallorca, el seu llegat cultural i per damunt de tot el respecte i estimació de la llengua catalana i de tots els qui han fet bandera d’aquesta reivindicació i amor suprem.
Com és el cas del gran poeta pollencí, altíssima llumenera de la poesía catalana, Mn Miquel Costa i Llobera (1854-1922).

Precisament enguany, en el centenari de la seva mort es celebra l’Any Costa i Llobera.
L’associació Pedra Foguera, Amics dels Racons, aprofitant aquesta avinentesa, volem retre
homenatge al gran poeta fent aquest acte cultural.

Clara Fiol

Vaig estudiar el grau professional de dansa clàssica fins als 18. Tota la vida havia fet música a Ireneu Segarra, i vaig anar a Barcelona a estudiar cant jazz. He estudiat Humanitats i el grau superior de jazz. Actualment curs un master de gestió cultural.

He format part de diversos projectes musicals i tenc un EP amb Joan Vallbona (Silueta, 2018), però el grup més rellevant és Marala, un trio vocal de música d’arrel i altres innovacions. El 2020 vàrem treure A trenc d’alba, el primer disc, i just dia 23 de setembre, que tenim el recital, surt el segon, Jota de morir.

M’agrada també la poesia i he publicat 2 poemaris: Miloques i rabasses (Documenta Balear, 2018) i Còrpora (Adia Edicions, 2021).

Actualment faig concerts amb Marala, som mestra de l’Escola de música Ireneu Segarra i faig feina a la llibreria Rata Corner. https://ca.m.wikipedia.org/wiki/Clara_Fiol_Dols

CONSELLS PER ARRIBAR-HI

Des de l’organització volem que l’acte sigui el més tranquil i relaxat possible. Vos demanam que aparqueu els cotxes al poble. A la part de Son Ramis, que és la més pròxima als Racons (lletra D de la foto) Des d’allà, agafau el carrer de Sineu i per avall en direcció a ponent (lletra E de la foto). En arribar a la rotonda ja veureu les indicacions per anar al lloc on feim el recital. Fet i fet són 10 minuts caminat tira-tira des de Son Ramis als Racons. Naturalment, els qui no puguin arribar a peu, poden arribar amb cotxe i botar just devora el lloc del recital.

2 thoughts on “Miquel Costa i Llobera. L’Agre de la terra”

 1. F. Ferrer

  Volia sebre si vos subvenciona la Generalitat de Catalunya.

  1. Gràcies,

   DE moment la única subvenció és de l’Ajuntament de Llubí. No en tenim cap altra. Si ens pots informar d’aquestes ajudes, t’ho agrairem.

   Salutacions,

   Rafel Per6elló
   Secretari de l’Associació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *