Magdalena Sastre Morro.
Llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona (UB). Arqueòloga professional. Els seus camps de treball són les actuacions arqueològiques d’urgència i les programades. Els seus inicis en el món de l’arqueologia foren els cursos que es realitzaven a la ciutat romana de Pol·lèntia. Ha treballat amb diferents equips vinculats a projectes de recerca, Puig de sa Morisca, Son Peretó, Closos de Can Gaià, Monestir Bizantí de Cabrera, a Mallorca i als projectes Arqueología en la Cuenca Alta del Volta Blanco (Noreste de Ghana)(UIB), Excavación y curso de arqueología funeraria en Pompeya y Alife, Sepolcreto della via ostiense. Programa di ricerca in bioarcheoogia per lo studio dei resti antropologici, Roma.
Des del 2021 dirigeix les actuacions arqueològiques que es realitzen al jaciment de Son Mas des Potecari.
D’altra banda part del seu treball també es centra en la divulgació, tant a grups infantils com adults. També ha realitzat diferents tallers en centres educatius. Ha participat com a educadora al festival de Prehistòria de Closos de Can Gaià i Artalaiòtica. És educadora de les activitats didàctiques del Parc arqueològic de Sa Morisca.
El jaciment arqueològic de Son Mas des Potecari. Passat present i futur.
Com bé indica el seu títol, amb aquesta presentació es pretén donar a conèixer una mica la història d’aquest jaciment, des de les troballes fortuïtes de un cap de bou i unes banyes de bronze a principis de segle XX, les actuacions antròpiques dels anys 60 que van afectar al jaciment i que es van poder aturar abans de la desaparició total d’aquest fins als projectes que es venen desenvolupant des de l’any 2017 i que tenen com a objectiu principal salvaguardar les diferents estructures que es varen veure afectades per les accions antròpiques dels anys 60 així com iniciar tasques de recerca i posar en valor el jaciment pel gaudi de la població.